Digital generalforsamling 2022

30 mai 2022 - 12:25 - Skrevet av olanarr - Kategori: Årsmøte - Del på Facebook - Del på Twitter

Årets generalforsamling er digital og gjennomføres i perioden mandag 30.mai kl 19:00 til søndag 5.juni kl 23:00. Du vil motta en e-post med innkallingen noen dager før møtet starter. Les innkallingen nøye.

Når møtet starter vil du motta en sms som bekrefter at møtet er åpnet. Du kan nå logge inn på vibbo.no for å avgi stemme i sakene.

I år er det flere kandidater enn det skal velges, hvordan stemmer jeg?

I år er det flere kandidater som stiller til valg enn det som skal velges. Du må selv bestemme deg for hvilke av kandidatene du skal stemme på.

Det skal velges 1 styreleder – Stem på den kandidaten du mener er riktig for jobben. Det er mulig å stemme på begge kandidatene men det fraråder vi da dette medfører en blank stemme. Den av kandidatene som får flest stemmer blir valgt som styreleder for 2 år.

Det skal velges 2 styremedlemmer – Stem på de to (av 3) som du mener bør sitte i styret. Det er også her mulig å stemme på alle 3, men dette medfører i en blank stemme. De 2 kandidatene som får flest stemmer blir valgt som styremedlemmer for 2 år

Jeg har spørsmål til en av sakene, hvem spør jeg?

Under hver sak kan du stille spørsmål til den nevnte saken. Du kan også kontakte oss i styret på tlf 951 54 537 for å få svar på dine spørsmål. NB styret får ikke varsel når en kommentar skrives. vi må derfor sjekke dette manuelt. Skriv derfor spørsmålene du måtte ha i god tid før møtet stenger slik at vi får besvart spørsmålene og du får avgitt stemme

Jeg er ikke så digital og får ikke deltatt på videomøtet.

Vi setter opp prosjektor og høyttaler i velferdsrommet slik at de som har behov kan se videomøtet på storskjerm her. Møt opp mandag 30.mai kl 18:45 for å se gjennomføringen her.

Jeg er litt usikker på den digitale avstemmingen, kan jeg stemme på papir?

Ja det kan du. I innkallingen du fikk til sendt på epost ligger det vedlagt papirstemme. Fyll ut denne og lever i styrets postkasse ved Ola Narr 12 FØR søndag 5. juni kl 2300. Vaktmester kan være behjelpelig med å printe ut papirstemmer.

Hvorfor gjennomføres årets generalforsamling digitalt?

Vi gjennomfører årets generalforsamling digital da vi ser at valgdeltakelsen nesten er 3 ganger så stor når vi benytter digital løsning sammenlignet med fysisk møte.

Last ned vedlegg:

Stemmeblankett
Innkalling generalforsamling
Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei