Dugnad 04.09 !

4 september 2019 - 16:01 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Info om dugnad i dag onsdag 4. september- Opplegg og info om konteiner & avfall.

Opplegg for dugnad
Det er meldt regn, derfor har vi flyttet møteplassen til velferdsrommet ved Ola Narr 1. Det blir grilling utenfor velferdsrommet! 

Vi har lagt opp til at en del av aktivitetene skjer innendørs i dag, men det vil fortsatt være mye oppgaver som kan gjøres utendørs.
Kle deg etter været!
Det vil skje rydding og støvsuging av loft, vasking av vegger i oppganger, maling av benker i garasjen (innendørs), vasking av kjellervinduer, sage vekk en stor busk, med mye mer. Dersom du ønsker å jobbe på ting i egen oppgang er det også mulig. 

Kl. 20.00 samles vi for sosialt samvær, kake og noe godt å drikke på velferdsrommet.

Vi håper dere tar turen på dugnad 🙂  

Info om bruk av konteinere!
De siste dugnadene har borettslaget fått store ekstrakostnader på konteinere som følge av at ting ikke blir kastet der det skal. Tidligere har dette kommet opp i kr. 20.000 ++, og vi jobber får å unngå det fremover. Dette skjer når konteinerne blir sortert hos dem vi leier inn konteinere fra, finner feilsorteringer. Når det er farlig/giftig avfall eller generelt feil avfall i feil konteiner får Ola Narr ekstra gebyrer når det sorteres. Alt blir faktisk ikke kastet samme sted.

Derfor ber vi alle som skal kaste ting om å lese informasjonen som står på konteinerne får å sortere riktig avfall dit det skal (eller se https://www.ragnsells.no/globalassets/norge/dokumenter/borettslag/viktig-informasjon-om-blandet-avfall.pdf ).

Kontainer tetris!
Se på avfallet som tetris-brikker og få det stablet ordentlig. Har du mulighet til å knekke ting sammen slik at det tar mindre plass så gjør gjerne det! Jo bedre søpla blir stablet, jo mer får vi plass til.
Det er ikke lov å fylle over kanten. Da nekter de å hente konteineren som følge av usikret og farlig last.

Ulovlig med svarte søppelsekker 
Det å bruke svarte søppelsekker er ikke lov og straffes av dem vi leier konteiner av, med ekstragebyr pr. svartsekk. Sekkene gjør sorteringen mer tungvindt på søppel mottaket. Bruk gjennomsiktige poser!


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei