Informasjonsskriv fra styret – september 2024

23 september 2024 - 19:08 - Skrevet av Anna Tennfjord - Kategori: Infoskriv - Del pÄ Facebook - Del pÄ Twitter

Takk for dugnaden đŸŒ±Â 

Styret Þnsker Ä takke alle som til tross for dÄrlig vÊr mÞtte opp pÄ dugnaden og bidro til at vi fikk utfÞrt mange oppgaver. Vi fikk blant annet ordnet grÞntarealene, ryddet og feiet kjellere og vasket inngangs- og kjellerdÞrer. Neste dugnad blir til vÄren og da hÄper vi pÄ nok et bra oppmÞte og bedre vÊr!

Vi har ryddet alle fellesarealer. Mangler du en sykkel, barnevogn eller lignende kan du ta kontakt med vaktmester. 

 

SĂžppel đŸ—‘ïž

Vi fikk generelt ryddet opp under dugnaden og vi Þnsker Ä fortsette med Ä ha det ryddig. Derfor oppfordrer vi igjen om at sÞppel kastes i sÞppelkassene. Fikk du ikke kastet farlig avfall som maling, spraybokser eller andre ting som ikke gÄr i avfallsbrÞnnene vÄre, kan dette leveres til nÊrmeste gjenbruksstasjon i Sofienbergparken. Du kan lese mer om hva som kan kastes der her.

 

Fyring đŸŒĄïž

Fyringssesongen er nÄ i gang. Vi minner derfor om lufting av radiatorer. Instrukser om dette finner her. Noen synes det kan vÊre litt kaldt i starten av fyringssesongen og dette skyldes at varmeanlegget skrur seg pÄ ved en gitt temperatur utendÞrs. I starten av sesongen vil derfor anlegget skru seg av og pÄ da temperaturen svinger mye rundt dette punktet. Vann er ogsÄ en treg energi som skal gjennom flere tusen meter med rÞr og flere hundre radiatorer. En ekstra varmekilde kan derfor vÊre greit Ä ha om en syntes det er kjÞlig i leiligheten.

 

Individuell mĂ„ling 📊

Individuell mÄling av varme er nÄ i gang. I alle leiligheter er det nÄ installert radiatormÄlere. Energiforbruk fra varme vil nÄ bli fordelt etter faktisk forbruk og du kan dermed pÄvirke dine egne kostnader. 

Faktura fra Lyse vil komme i oktober. Det vil komme mer informasjon om tilgang til app hvor du kan overvÄke forbruket ditt. 

 

Mangler du noe ❓

Har du ikke postkasseskilt eller du trenger en ekstra systemnÞkkel kan dette bestilles pÄ www.olanarr.no. Kanskje har den ene brannvarsleren gÄtt i stykker? Da kan du hente en ny pÄ Äpent styrerom pÄ onsdager.

 

Hilsen fra styret 😊

Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei