Informasjonsskriv nr. 3 fra styret 2022

30 mars 2022 - 19:52 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Valg av styremedlemmer og generalforsamling

Flere av styrevervene er på valg i år og styret trenger nye medlemmer. Dette er en fin måte å bidra til et godt borettslag og bomiljø. Det er mange spennende oppgaver og man får god innsikt i hvordan et stort borettslag drives. Det er behov for mye ulik kompetanse. Ta kontakt med valgkomiteen (valgkomite@olanarr.no) eller styret (styret@olanarr.no) om du har spørsmål. Frist for å melde seg selv eller andre som kandidater er 5. april. Forslag til generalforsamlingen har samme frist.

Hva skjer fremover?

  • Digitalt beboermøte blir arrangert via teams 21. April kl. 19:00. Invitasjon med direkte lenke blir sendt ut i forkant.
  • Dugnad gjennomføres torsdag 12. Mai.
  • Generalforsamling gjennomføres digitalt i perioden 30. Mai til 5. juni.

 

Fyringsanlegg og energikostnader.

Med store temperaturforskjeller gjennom døgnet blir varmeanlegget noe ustabilt. Det vil til tider kjennes ut som det ikke er varme på. Dette er fordi temperaturen på vannet styres etter utetemperaturen og det er en viss treghet i systemet.

 

Energiprisen er fortsatt høy så vi ber alle om å varme opp med omhu. Ikke luft samtidig som du har på varme, og varm kun opp de rommene du bruker,

 

Balkongsesong oppstart

Vi minner om at husordensreglene også gjelder på balkongen. Ta hensyn til naboene med tanke på støy og husk at røyk fra din balkong går til naboen og kan være plagsomt.

Vi har fortsatt blomsterkasser til salgs. Disse kan du kjøpe ved å komme innom åpent styrerom på onsdager fra 18:30 til 19:30.

Snart er det mange offisielle flaggdager, balkongflagg kan kjøpes på blant annet Jernia.

 

Vi ønsker alle beboere en riktig fin påske


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei