Informasjon februar 2023

13 februar 2023 - 21:08 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Valg av nytt styre

For at borettslaget skal fungere må vi ha et styre. Styrets oppgaver ble det informert om på informasjonsmøte i januar og det er oppsummert i skrivet som du har fått i postkassen. Styret får noe betaling, men arbeidet er tuftet på frivillighet. Om vi ikke får til et styre med eiere av fra borettslaget vil vi være nødt til å få eksterne styrerepresentanter. Dette vil føre til økte utgifter for borettslaget og vi frykter at vi engasjementet kanskje ikke vil være så stort. Dugnad kan bli vanskelig å få gjennomført, noe som igjen vil gi høyere kostnader fordi vi må kjøpe tjenester. Vi oppfordrer derfor på det sterkeste å ta kontakt med valgkomiteen på e-post valgkomite@olanarr.no dersom du kan ta tenke deg å bidra til fellesskapet i borettslaget ved å være styremedlem. Andre verv som også er på valg er varamedlem i styret og valgkomite. Er du en av disse, ta også kontakt med valgkomiteen.

Flagging

Vi forsøker å flagge når vi har anledning, men det er dessverre ikke alltid logistikken strekker til. Synes du vi flagger for sjeldent hadde vi satt stor pris på om du kunne bidra til heising og firing av flagg på offisielle flaggdager. Ta kontakt med styret om du kan tenke deg dette.

To klassikere – søppel og oppbevaring 

  • Søppel skal kun kastes i søppelkassen utenfor Ola Narr 1 og 2. Her er det søppelkasser for restavfall, plast, matavfall, papp/papir og glass/metall. Alt annet må leveres på et av kommunens returpunkt. Mini gjenbruksstasjonen ved Sofienberg parken anbefales på det sterkeste: fleksible åpningstider og i gang avstand.
  • Siden oppgangene er rømningsveier skal det ikke oppbevares ski, staver, knuste drømmer, sko eller andre gjenstander her. Dette kan få alvorlige konsekvenser. Ha derfor disse tingene i egen leilighet, bod eller fellesbod.

Tilgang i oppgangene

Generelt skal dørene til oppgangene holdes låst når du ikke kan se den og hindre uvedkommende å komme inn. I tillegg har følgende selskap tilgang for levering av varer: avisbud, HeltHjem, Posten, Bring og Oda (dersom du har gitt de samtykke).

 

Varme

Våren er i anmarsj og vi er inne i en periode hvor det er varmt på dagen og kaldt på nettene. Vi oppfordrer til fortsatt å vise fyringsvett. To lette triks er å skru ned effekten på varmeovnene på dagtid og lufte raskt og effektivt. På denne måten sparer vi utgifter. 

 

Markiser

Vi vil ikke ha noe samordnet bestilling av markiser i år. Er du nyinnflyttet eller ser at det hadde vært digg med litt solskjerming. Ta kontakt med Hilmer Hammerhei direkte via e-post (roger@midtsian.no) for å få tilbud og montering av markise. Det er kun denne type markise vi har fått tillatelse av Byantikvaren å montere.

 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei